Cine suntem?

Prin intermediul acestui website incercam sa adunam o suma de emisiuni, reportaje publicitare, emisiuni in direct si cu caracter cultural, religios si de informare. De aceea am strans in jurul nostru oameni cu pregatire profesionala de inalta calitate, aducandu-si fiecare aportul la reusita si realizarea tuturor cerintelor, pentru toata diaspora indiferent de tara si continent. Pentru ca acest website sa functioneze cat mai mult si cu succes, va rugam daca doriti sa participati in continuare la realizarea unor emisiuni audio sau video cu propuneri si doleante, iar noi vom tine cont de ele in limita legilor si dispozitiilor audiovizualului. Detinem toate aprobarile de functionare pentru acest post. Suntem o societate non-profit, bazata pe sponsorizari si donatii. DEVIZA noastra este, "CAT MAI APROAPE DE ROMANI" ... si nu numai.

Obiectivele noastre?

Informatii, reportaje, anunturi, publicitate, sonorizari, servicii: filmari pe suport DVD HD, 4K, photo si albume, DJ toate genurile muzicale, pentru nunti, botezuri etc .Emisiuni video si transmisii in direct de la diferite momente: religioase, festivaluri, nunti, botezuri, orice fel de activitati cultural artistice si de divertisment.

Echipa noastra

Un grup de profesionisti si sponsori, care dorim sa venim an ajutorul romanilor de peste tot, oferindu-le informatii si servicii de publicitate, audio si video, legatura cu lumea crestina indiferent de religie si etnie. Sunt 3 playere cu muzica pe toate gusturile, avand in vedere ca in America si nu numai, sunt si prietenii moldoveni din Republica Moldova Chisinau, sa realizati un player cu muzica traditionala. Avem in vedere sa cuplam, emisiuni in direct atat audio cat si video pentru a acoperii toate cerintele Asteptam cu mult interes, propuneri pentru realizarea unor emisiuni, preferinte muzicale dedicatii si discutii in direct pe marginea subiectelor dorite.

George MANEA

George MANEA

Director Executiv / DJ

Director audio & video master si DJ profesionist (Sacramento, CA, USA)


Silvia D. MANEA

Silvia D. MANEA

Director / Sponsor principal

(Sacramento, CA, USA)


Horen MANGU

Horen MANGU

Director comercial Expert Real Estate Agents

(Sacramento, CA, USA)


Traian IOSIF

Traian IOSIF

Sef departament creatie imagine

(Sacramento, CA, USA)


Viorel NICULA

Viorel NICULA

Colaborator - Director Ziarul "Miorita"

(Sacramento, CA, USA)


Mircea Paun

Mircea PAUN

Editor muzical

(Bucuresti, Romania)


Eduard Mitrea

Edi MITREA

webmaster

(Pitesti, Romania)