"COME TO THE BEST.... and NOT THE REST!"

COME TO THE BEST.... and NOT THE REST!
Ma numesc Horen Mangu, agent de vinzare imobiliare in Statul California, U.S.A. Sunt licentiat ca agent din Octombrie,1988 si dupa un sfert de secol de experienta pot sa ma declar un profesionist in meseria mea. Am avut peste 968 de transactii in toti acesti ani, in toate genurile de vinzari, de la case residentiale la loturi de pamint, de la complexe de apartamente la propietati comerciale, de la case de vacanta la case de pensionare pentru batrini cu pina la 24 de paturi.

Sunt membru din 1988 in cadrul Asociatiei de Real Estate din Sacramento la cel mai inalt nivel de performanta, vindut anual mai mult de 30 milioane dolari in valoare transferata si trecut de maximul de barem de 750 milioane dolari contracte incheiate.


Am cistigat cu RE MAX International onoruri de top, fiind inclus "Re Max Hall of Fame" and "Chairman Club" in 15 ani din cei 21 ani cit am lucrat cu acesta mare companie. In ultimii 3 ani am format un parteneriat cu un coleg de la Re Max si am format JTX Real Estate Group in care functionam cu inca 4 agenti imobiliari.


Deviza mea cea mai importanta este ca "Prosperitatea clientilor mei, este si prosperitatea mea" sau un motto care-l folosesc des in relatia de marketing a mea: "COME TO THE BEST.... and NOT THE REST!"


Horen Mangu
Outstanding Life Member
Sacramento Masters Club Association
JTX Real Estate Group
102 Valley Falls Pl.
Folsom, CA. 95630
916 849 3325 Office
916 989 1155 Fax
m...@gmail.com
r...@aol.com