Termeni si conditii de utilizare


Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site. Continuarea utilizarii acestui site reprezinta acordul dumneavoastra asupra regulamentului dat.

Cuprinsul Regulamentului:

 • GENERALITATI
 • REGULI DE SECURITATE
 • MODIFICARI ALE SERVICIULUI
 • LEGATURI
 • STATISTICI


1. GENERALITATI

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza website-ul www.radiosonor.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site sau care este inregistrat cu un cont de utilizator pe acest site.

Radiosonor.ro ofera acces liber la acest website si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente, pe baza de abonamente, doar in scopuri personale si noncomerciale.

Radiosonor.ro nu este responsabil pentru daunele rezultate din folosirea incorecta sau ilegala a materialelor si informatiilor incluse pe website.


2. REGULI DE SECURITATE

Nu sunt permise:

 • (1) stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
 • (2) incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
 • (3) incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Radiosonor.ro fara autorizatie;
 • (4) incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service).


3. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Radiosonor.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui website, cu sau fara o notificare prealabila.


4. LEGATURI

Radiosonor.ro poate furniza legaturi ("link-uri") catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Radiosonor.ro nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, si nu este responsabil in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.


5. STATISTICI

Radiosonor.ro isi rezerva dreptul de a inregistra anumite date ale vizitatorilor (numarul de accesari, adresa de ip, orele de accesare, rezolutia browserului etc) care acceseaza website-ul www.radiosonor.ro in scop pur statistic si pentru optimizarea website-ului.
Orientat si spre comunitate

radioSonor - radioSonor suna bine! Dorim sa facem cunoscuta comunitatea romanilor din Sacramento sau si din alte parti participand la diferitele momente cultural artistice si religioase, pentru a incerca sa nu uitam de datinile si obiceiurile noastre romanesti.

 • Evenimente cultural artistice

  Romanian Community Center of Sacramento "Romanian Festival", unul dintre evenimentele cu cea mai mare participare printre comunitatile de romani de pe coasta de Vest a Statelor Unite. Aceasta sarbatoare are loc la Royer Parc in Roseville C.A. unde sunt organizate diverse activitati. De la expozitii de fotografii cu prezentarea turismului si istoriei Romaniei, de arta si costume populare - Maria Carstea, pana la o prezentare de carte - The Romanian Cook Book, cu retete adunate de la romanii din zona, dar si alte publicatii ale scriitorilor de origine romana din California, festivalul ii va incinta cu siguranta pe toti cei prezenti.

 • Transmisiuni live de la momente religioase

  Vom incerca in limita posibilitatilor de legare a aparaturilor noastre la internet de la fata locului, sa transmitem in direct emisiuni cultural artistice si de la reuniunile bisericesti, indiferent de apartenenta la religii. Transmisiuni in direct din studioul "radiosonor" de emisiuni consacrate relatiilor dintre romani, pe diferite activitati si subiecte. Cei care doresc de asemenea legaturi in direct de la celebrarea unor casatorii, botezuri sau orice evenimente, pentru a reda si arata celor dragi de acasa sau cunoscutilor momente de neuitat din viata fiecaruia.

 • Dedicatii muzicale si playlist pentru petreceri

  Prin dotarea substantiala a postului nostru de radio cu muzica de toate genurile, putem satisface orice dorinta muzicala indiferent de gen, limba si obiceiuri traditionale.Va rugam sa apelati la inscrierea pe websit-ul nostru pentru a putea darui momente muzicale celor dragi. Daca suntem in direct, acest lucru va putea fi realizat in maximum 2-3 minute satisfacand dorintele muzicale pentru toti ascultatorii nostrii. Detinem 3 playere cu 3 genuri muzicale. Cel principal, muzica anilor '60-'90. Cel de-al doilea are in play, in mare parte, muzica de petrecere pentru prietenii nostrii moldoveni de peste Prut. Lista de readare a celui de-al treilea player contine muzica romaneasca de petrecere din toate regiunile tarii noastre ( Romania ). Putem oferi la cerere play listuri cu muzica preferata. Auditie cat mai placuta va dorim.

 • Emisiuni speciale

  Emisiunile speciale vor cuprinde aspecte de la diferitele inregistrari si emisiuni in direct, la propunerea celor interesati, cuprinzand diferite subiecte de divertisment, cultural si sportive. Transmisiuni in direct sau inregistrari cu echipele de fotbal ale comunitatii romanesti, din campionatele zonale cu finalele desfasurate la LAS VEGAS, diferite zile de festival realizate de ziarul "Miorita", respectiv de catre directorul acestuia Ing. Viorel Nicula. Vom incerca realizarea unei emisiuni intitulata "Vocea cea mai buna", participanti fiind tineri intre 10 si 14 ani. De asemenea, expozitii de pictura, carte si costume populare romanesti autentice.